Bestel hier jouw Good Clinical Practice (GCP) boekje

Het GCP boekje bevat de richtsnoer voor Good Clinical Practice (GCP): de richtlijn welke van toepassing is op klinisch (geneesmiddelen) onderzoek wereldwijd. In het boekje vind je de beginselen van GCP en worden de verantwoordelijkheden voor de Medisch Ethische Toetsingscommissie (METC), de onderzoeker (uitvoerder) en de sponsor (verrichter) in het onderzoek toegelicht. Je vind informatie over de benodigde inhoud van het protocol, de investigator’s brochure (productinformatie) en overige essentiële documenten benodigd voor het uitvoeren van klinisch onderzoek.

Welk GCP boekje past het best bij jou? Bekijk het aanbod.


Onze GCP boekjes

Dit Nederlandstalige boekje met de ICH-GCP richtlijn is ideaal door zijn pocket formaat. Makkelijk mee te nemen om tijdens je onderzoek de regels nog eens na te lezen. Ideaal voor onderzoekers, monitors, auditors en METC leden.

17,50excl. btw en verzendkosten

Bestel nu

This ICH-GCP pocketbook contains the recent updates to ICH-GCP with Addendum R2. It is ideal for investigators, monitors, auditors, members of ethics committees and others who would like to have instant access to the GCP guidelines.

17,50excl. VAT and shipment cost

Bestel nu