Leren over Good Clinical Practice (GCP) radicaal veranderd.

Onze ambitie is dat de verplichte GCP training niet langer een saaie cursus is, maar een echte verrijking van het klinisch onderzoek.
Bij ons geen droge theorie in muffe trainingszaaltjes, maar leren door echt te doen. De tijd van eindeloze powerpoints is wat ons betreft voorbij.
Trainen over Good Clinical Practice kan leuker, beter en vooral persoonlijker. Of je nu starter bent of ervaren onderzoeker, zelf onderzoek initieert of uitvoert, en werkt bij een universiteit, ziekenhuis, farmaceutisch of biotech bedrijf. Bij ons vind je de beste GCP training.


Ons trainingsaanbod

Ik doe onderzoek in

Nederland

Europa

Light-pakket
Online WMO/GCP trainingen – Light

Ideaal als je een steentje wilt bijdragen aan het WMO/GCP onderzoek en niet alles hoeft te weten. Kies 1 van de 6 modules. Je ontvangt standaard de module Basis.

65,-excl. btw

Lees meer

Volledig-online-pakket
Online WMO/GCP trainingen – Erkend certificaat

De perfecte oplossing om alles te weten van WMO/GCP. De training bestaat uit een basismodule en 6 andere modules. Een goede voorbereiding op het landelijk WMO/GCP examen.

175,-excl. btw

Lees meer

Blended-pakket
Blended WMO/GCP trainingen – Erkend certificaat

Optimale mix van online en klassikaal. Een combinatie van onze volledig online WMO/GCP training en twee klassikale avondsessies. Een goede voorbereiding op het landelijk WMO/GCP examen.

349,-excl. btw

Lees meer

WMO GCP Herregistratie
WMO/GCP Herregistratie – EMWO erkend

Heb je de afgelopen jaren een WMO/GCP certificaat behaald
en verloopt deze binnenkort? Verleng jouw registratie in het BROK®-register met de online herregistratie cursus. Geen examen nodig.

125,-excl. btw

Lees meer


Waarom kiezen voor een WMO/GCP training van GCP Central?

Bekijk onderstaande video over onze WMO/GCP training methode.