Light WMO/GCP training. Ideaal als instapcursus.


Jouw online introductie in klinisch onderzoek! GCP Central maakt leren over klinisch onderzoek toegankelijk voor iedereen met de light WMO/GCP training. Een instapcursus geschikt voor studenten en onderzoeksmedewerkers die een steentje bijdragen aan WMO-plichtig onderzoek, maar nog niet alles hoeven te weten. De training geeft je in 2 modules kennis over de basisprincipes van Good Clinical Practice (GCP) en handvatten voor jouw taak in het onderzoek. De light licentie is later eenvoudig aan te vullen met de overige modules om jouw online WMO/GCP training compleet te maken.


GCP-light-pakket

Light WMO/GCP Training

Internationale Good Clinical Practice richtlijn (ICH-GCP), EU Directives, Wet Medisch wetenschappelijk Onderzoek met mensen (WMO)

  • 3 uur
  • Nederlands en Engels
  • Light WMO/GCP Certificaat
  • Geaccrediteerd door V&VN en NAPA

Onderdelen

  • Basismodule medisch wetenschappelijk onderzoek
  • Een onderzoeksstap naar keuze: opzet, voorbereiding, indiening, start, uitvoer of afronding.

Download de factsheet
65,-excl. btw

Koop nu


GCP-online-pakket

Een WMO/GCP certificaat in 3 eenvoudige stappen


Naar de webshop

Ga naar myGCP en kies voor de webshop. De light training bestaat uit 2 modules: de Basics en een module naar keuze. Lees de beschrijvingen in de webshop en kies de combinatie die het best past bij jouw taken in het onderzoek. Of bel de klantenservice voor persoonlijk advies.Betaal online

Selecteer de light training van jouw keuze in de webshop, doorloop de stappen en maak een account aan. Zorg dat je toegang hebt tot je e-mail om de activatiemail te ontvangen. Je betaalt in onze webshop eenvoudig en veilig via iDeal. Na succesvolle betaling staan de gekozen trainingsmodules direct voor je klaar in je leerlijn.Volg

Start direct met het doorlopen van de 2 online modules, op je smartphone, tablet of desktop. Na afronding van de cursus download je jouw light WMO/GCP certificaat. Je houdt een jaar toegang tot de training en de functionaliteiten van myGCP®. Zo kun je ook na de training nog eens iets opzoeken.


Start je Light WMO/GCP Training!

[/section]