Online EU/GCP Training. Voor CRA’s, artsen en verpleegkundigen.


De perfecte oplossing om alles te weten van de wet- en regelgeving voor klinisch onderzoek in Europa. De training bestaat uit 7 modules. De modules leggen uit wat jouw taken en verantwoordelijkheden zijn in de verschillende stappen van klinisch onderzoek: opzet, voorbereiding, bediening, start onderzoek, uitvoer en afronding.

Doe je onderzoek in Nederland en moet je op de hoogte zijn van de Wet Medisch wetenschappelijk onderzoek met Mensen (WMO)? Dan is de online WMO/GCP training beter geschikt voor jou.


GCP-online-pakket

Online EU/GCP Training

Internationale Good Clinical Practice richtlijn (ICH-GCP) en de EU Directives

  • 8 – 10 uur
  • Engelstalig
  • Online EU/GCP certificaat
  • Transcelerate BioPharma erkend
  • Accreditatie aangevraagd

Onderdelen

  • Basismodule medisch wetenschappelijk onderzoek
  • Een module voor elke stap in klinisch onderzoek: opzet, voorbereiding, indiening, start, uitvoer of afronding.

Download de factsheet
175,-excl. btw

Koop nuGCP-online-pakket

Een EU WMO/GCP certificaat in 3 eenvoudige stappen


Maak account

Ga naar myGCP en maak een persoonlijk account aan. Activeer je myGCP® account via de activatielink die je van ons per email ontvangt. Je account is geactiveerd.Kies licentie

Welk licentietype past bij jou en jouw situatie? Lees de beschrijving in de online betaalmodule en kies voor light, volledig online of blended. Betaal gemakkelijk online via iDeal of Paypal. Na succesvolle betaling staat jouw gekozen trainingsprogramma voor je klaar in je leerlijn.Volg

Start direct met het doorlopen van de online modules, op je smartphone, tablet of desktop. Na afronding van de cursus download je jouw WMO/GCP certificaat. Je houdt een jaar toegang tot de training en de functionaliteiten van myGCP®. Zo kun je ook na de training nog eens iets opzoeken.


Start je EU WMO/GCP training!