Online WMO/GCP Training. Voor CRA’s, artsen en verpleegkundigen.


De perfecte oplossing om alles te weten van WMO/GCP. De training bestaat uit een basismodule en 6 geaccrediteerde modules. Een goede voorbereiding op het landelijk WMO/GCP examen en registratie in het BROK register. De modules leggen uit wat jouw taken en verantwoordelijkheden zijn in de verschillende stappen van klinisch onderzoek: opzet, voorbereiding, bediening, start onderzoek, uitvoer en afronding.


GCP-online-pakket

Online GCP Training

Internationale Good Clinical Practice richtlijn (ICH-GCP), EU Directives, Wet Medisch wetenschappelijk Onderzoek met mensen (WMO)

  • 8 – 10 uur
  • Nederlands en Engels
  • WMO/GCP Certificaat
  • Geaccrediteerd door V&VN, NAPA en KNMG-GAIA

Onderdelen

  • Basismodule medisch wetenschappelijk onderzoek
  • Een module voor elke stap in klinisch onderzoek: van opzet tot afronding.

Download de factsheet
175,-excl. btw

Koop nu

 

 

 GCP-online-pakket

Een WMO/GCP certificaat in 3 eenvoudige stappen


Maak account

Ga naar myGCP en maak een persoonlijk account aan. Activeer je myGCP® account via de activatielink die je van ons per email ontvangt. Je account is geactiveerd.Kies licentie

Welk licentietype past bij jou en jouw situatie? Lees de beschrijving in de online betaalmodule en kies voor light, volledig online of blended. Betaal gemakkelijk online via iDeal of Paypal. Na succesvolle betaling staat jouw gekozen trainingsprogramma voor je klaar in je leerlijn.Volg

Start direct met het doorlopen van de online modules, op je smartphone, tablet of desktop. Na afronding van de cursus download je jouw WMO/GCP certificaat. Je houdt een jaar toegang tot de training en de functionaliteiten van myGCP®. Zo kun je ook na de training nog eens iets opzoeken.


Start je WMO/GCP Training!