Online WMO/GCP Training. Voor CRA’s, artsen en verpleegkundigen.


De perfecte oplossing om alles te weten van WMO/GCP. De training bestaat uit een basismodule en 6 geaccrediteerde modules. Een goede voorbereiding op het landelijk WMO/GCP examen en registratie in het BROK register. De modules leggen uit wat jouw taken en verantwoordelijkheden zijn in de verschillende stappen van klinisch onderzoek: opzet, voorbereiding, bediening, start onderzoek, uitvoer en afronding.


GCP-online-pakket

Online GCP Training

Internationale Good Clinical Practice richtlijn (ICH-GCP), EU Directives, Wet Medisch wetenschappelijk Onderzoek met mensen (WMO)

  • 8 – 10 uur
  • Nederlands en Engels
  • WMO/GCP Certificaat
  • Geaccrediteerd door V&VN, NAPA en KNMG-GAIA

Onderdelen

  • Basismodule medisch wetenschappelijk onderzoek
  • Een module voor elke stap in klinisch onderzoek: van opzet tot afronding.

Download de factsheet
175,-excl. btw

Koop nu

 

 

 GCP-online-pakket

Een WMO/GCP certificaat in 3 eenvoudige stappen


Naar de webshop

Ga naar myGCP en kies voor de webshop. Welke training past bij jou en jouw situatie? Lees de beschrijving van de verschillende typen trainingen in de webshop, of bel de klantenservice voor persoonlijk advies. Selecteer de training van jouw keuze.Betaal online

Doorloop de stappen in de webshop en maak een account aan. Zorg dat je toegang hebt tot je e-mail om de activatiemail te ontvangen. Je betaalt in onze webshop eenvoudig en veilig via iDeal. Na succesvolle betaling staat jouw gekozen trainingsmodules direct voor je klaar in je leerlijn.Volg

Start direct met het doorlopen van de online modules, op je smartphone, tablet of desktop. Na afronding van de cursus download je jouw WMO/GCP certificaat. Je houdt een jaar toegang tot de training en de functionaliteiten van myGCP®. Zo kun je ook na de training nog eens iets opzoeken.


Start je WMO/GCP Training!