IKNL Masterclass datamanagement

donderdag 26 oktober 2017 van 13:30u tot 17:30u bij GCP Central Amersfoort

door Petra Westveer, IKNL

Leer hoe je integriteit en kwaliteit van studieddata kunt waarborgen in weerbarstige praktijksituaties in klinisch onderzoek

Datamanagement is meer dan het rucksichtslos verzamelen van veel gegevens. Welke moeilijkheden kom je tegen in het proces van klinisch datamanagement, van CRF ontwerp, via dataverzameling en data cleaning, tot aan database lock? En hoe ga je daar het beste mee om?
We verdiepen ons in de toepassing van de basis principes die in de Spring School aan bod gekomen zijn.

Doelgroep:
De workshop is geschikt voor iedereen met enige praktijkervaring in datamanagement zoals: artsen, promovendi, (junior) onderzoekers, research coördinatoren, verpleegkundigen, monitors, CRAs, projectmanagers en natuurlijk datamanagers.

De workshop wordt geleid door Petra Westveer, teamleider van het trial bureau van het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) en georganiseerd in samenwerking met GCP Central, het trainingsbureau gespecialiseerd in praktijkgerichte trainingen in Good Clinical Practice en klinisch onderzoek. Elk jaar organiseert GCP Central een week met verdiepingssessies en masterclasses geleid door topsprekers.

Dit is een unieke kans om op een praktische manier meer te leren over de do’s en don’ts van dataverzameling. Schrijf je nu in voor deze masterclass. Of ga terug naar de Autumn School pagina om een andere masterclass of cursus te bekijken.


Inschrijven