Goed, snel & klantgericht.

Wij vinden het belangrijk dat je goed, snel en klantgericht wordt geholpen als je vragen, advies of hulp nodig hebt. Daarom hebben wij een eigen klantenservice. Ze beantwoorden graag je vragen over ons productaanbod, adviseren je welke training voor jou van toepassing is en helpen je bij gebruik van onze trainingen. Wij zijn je graag van dienst. Neem contact met ons op.
Telefoon

085 – 130 54 89

Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Liever teruggebeld worden?

Bel me terug

 


E-mailadressen

Verkoop

info@gcpcentral.com

Klantenservice

klantenservice@gcpcentral.com

Adres

Overijsselsestraat 3
3812 PE Amersfoort
Netherlands
Google Maps

24 x 7 leren

Je kunt direct online een WMO/GCP training kopen via de webshop in ons leerplatform myGCP, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Je krijgt dan direct toegang en kan meteen aan de slag.


Onze klantenservice

Heeft u vragen over onze producten? Wij staan graag voor u klaar.

chantal

 

Chantal


claudia

 

Claudia
rina

 

Rina


GCP Central streeft naar een uitmuntende service

Wij vinden dat klanten en cursisten recht hebben op een uitstekende service. Daarom vragen wij onze klanten om feedback op onze dienstverlening. Laat ons weten of en hoe wij onze service nog verder kunnen verbeteren zodat het aantal tevreden klanten nog verder gaat toenemen.
Jouw mening


Twitter

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws van GCP Central? Volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.


Facebook

Benieuwd naar de mensen achter GCP Central? Neem een kijkje achter de schermen en volg ons op Facebook.Heb je een vraag?

Kijk dan eerst even bij onze veelgestelde vragen. Misschien vind je daar je antwoord al.

Heb je een klacht?

Ben je niet tevreden over de dienstverlening of een product van GCP Central? We leren graag van je. Dien je klacht bij ons in door het klachtenformulier in te vullen. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om je klacht af te handelen.