Over GCP Central

GCP Central is een jong trainingsbureau dat de nieuwste inzichten over (e)-learning combineert met de praktijk van de GCP professional. Onze online en blended GCP trainingen zijn interactief en hands-on. Wij leren je Good Clinical Practice passend bij jouw werk en jouw dagelijkse praktijk. Dus geen algemeenheden, maar praktische oplossingen voor jouw dagelijkse dilemma’s.

Waar geloven wij in?

De tijd van eindeloze powerpoints is wat ons betreft voorbij. Trainen over Good Clinical Practice kan leuker, beter en vooral persoonlijker. Ons motto is dan ook: learning made personal. We geloven dat de kwaliteit van onderzoek beter wordt, wanneer de trainingsinhoud beter aansluit bij jouw werk. Dus of het nu om vorm, inhoud of de manier van leren gaat: wij stemmen de training af op jouw unieke situatie.


GCP training


 


Wat is GCP?

Klinisch onderzoek is medisch wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe behandelmethoden waaraan mensen deelnemen. Denk aan onderzoek naar geneesmiddelen, operatietechnieken, maar ook verpleegkundig onderzoek. De risico’s die hiermee gepaard gaan, worden zo klein mogelijk gemaakt door strikte standaarden te volgen. Een wereldwijd gehanteerde richtlijn voor klinisch onderzoek is GCP – Good Clinical Practice.

Wanneer je betrokken bent bij de opzet en uitvoering van klinisch onderzoek, moet je kunnen aantonen dat je op de hoogte bent van de GCP regels. Bijvoorbeeld met een GCP trainingscertificaat.

 

Het team


Klanten & ervaringen


“GCP certificaat behaald via gcpcentral. Online, op eigen tempo en met heldere uitleg!!”

Mareille Keuch, lipohypertrofie onderzoek
(Online WMO/GCP training)“Starters in clinical research zou ik zeker aanraden om de blended cursus te doen. De docent staat duidelijk boven de stof en is zeer enthousiast. Een studiedagje inplannen in de week van de training is wel aan te raden.”

Femke Jongsma, Coordinator PET MRI
(blended WMO/GCP training)“De interactie tijdens de klassikale bijeenkomst beviel mij goed. We konden al onze vragen stellen en de te behandelen thema’s werden afgestemd op onze wensen.”

Marijn Anneveld, Clinical Trial Assistant
(blended WMO/GCP training)Partners

GCP Central werkt graag samen met deskundigen uit verschillende vakgebieden. Wij vinden dat je moet focussen op je talenten en daar het maximale uit moet halen. Dat betekent dat wij ons alleen richten op onze kernactiviteiten en de rest uitbesteden aan mensen of bedrijven die in de overige takken van sport beter zijn. Samen zetten we op die manier het beste resultaat neer en dragen we optimaal bij aan de verbetering van de kwaliteit van klinisch onderzoek. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld.