Schrijf je nu in voor de GCP Central Springschool

Dit een uitgelezen kans om in jezelf te investeren. Ook dit jaar organiseren we een week met verdiepingssessies en masterclasses op niveau: de GCP Central Spring School. Voor starters met ambitie en voor ervaren professionals die snappen dat stilstand achteruitgang is. Bekijk het programma en schrijf je direct in. Graag tot in mei!

 

Hoe werkt het?

Jij stelt zelf jouw pakket samen. Naar jouw behoefte. Je volgt bijvoorbeeld een Master class op woensdag, donderdag of vrijdag. Of je combineert de WMO/GCP training met de Clinical monitoring cursus om volledig klaar te zijn voor een baan als CRA. Kun je niet kiezen? Dan volg je toch gewoon de hele Spring School? Alle cursussen en masterclasses zijn inclusief een certificaat van deelname, luxe lunch, koffie/thee en frisdrank.

Welke masterclass ga jij volgen? Bekijk het aanbod.


Alle cursussen en masterclasses op een rijtje

Light-pakket
Blended WMO/GCP training

Leer alles over Good Clinical Practice met deze optimale mix van onze volledig online WMO/GCP training en de klassikale cursusdag op 15 mei.

Meer informatie
349,-excl. btw

Inschrijven

Volledig-online-pakket
Clinical Monitoring cursus

Ben je geïnteresseerd in een baan als Clinical Research Associate? Of ben je gevraagd om klinisch onderzoek in jouw ziekenhuis te gaan monitoren? Dan is de Clinical Trial monitoring cursus geschikt voor jou.

Meer informatie
199,-excl. btw

Inschrijven

Volledig-online-pakket
Masterclass ICH-GCP update + Risk Based Decision Making

Dit is een unieke kans om in een ochtend volledig up-to-date te zijn met de nieuwe ICH-GCP richtlijn en de basis van risk based decision making onder de knie te krijgen.

Meer informatie
99,-excl. btw

inschrijven

WMO GCP Herregistratie
Masterclass Advanced Clinical Monitoring

De masterclass advanced clinical monitoring gaat dieper in op het vak CRA, zoals ethische dilemma’s en omgaan met issues op site. Scherp jouw monitoring skills aan en discussieer met andere ervaren CRA’s.

Meer informatie
99,-excl. btw

Inschrijven


WMO GCP Herregistratie
Masterclass Pharmacovigilance

Het verzamelen en rapporteren van ongewenste voorvallen (AE, SAE, SUSAR) is een belangrijk aspect van de uitvoering van klinische trials. In de Masterclass Pharmacovigilance leren Rita Lobatto en Nanda van Roekel je alles wat nodig is voor een goede rapportage.

Meer informatie
99,-excl. btw

Inschrijven

WMO GCP Herregistratie
Wegwijs in onderzoek met medical devices

Wat is het verschil in de opzet en uitvoering van medical device & geneesmiddelen studies? Expert Rianne Tooten neemt je mee in de wereld van onderzoek met medische hulpmiddelen.

Meer informatie
99,-excl. btw

Inschrijven

WMO GCP Herregistratie
De kunst van datamanagement

Hoe verzamel je op de juiste manier de juiste gegevens in een klinisch onderzoek? In de masterclass datamanagement vertelt Petra Westveer van het IKNL je er alles over.

Meer informatie
99,-excl. btw

Inschrijven

WMO GCP Herregistratie
Masterclass hoe ontwikkel je een medicijn?

Waar moet je allemaal aan denken als je een nieuw medicijn wilt ontwikkelen? In deze praktische workshop werk je in kleine teams aan het opstellen van het profiel voor een nieuw medicijn.

Meer informatie
99,-excl. btw

InschrijvenPlanning en logistiek

De cursussen en masterclasses vinden plaats op onze eigen trainingslocatie in Amersfoort. De ochtendsessies beginnen om 09:00u en eindigen om 12:30u, de middagsessies beginnen om 13:30 en eindigen om 17:30u, met uitzondering van de sessie op vrijdagmiddag, deze duurt tot 17:00u. Van 12:30u tot 13:30u wordt een luxe lunch geserveerd in onze keuken, waar alle deelnemers bij aan kunnen schuiven. Ook handig om te netwerken. Zien we je in mei? Schrijf je in via onderstaande knop.


Inschrijven