Blended WMO/GCP training. De optimale mix voor startende research professionals.


Op zoek naar een baan in klinisch onderzoek? Vergroot met een WMO/GCP cursus jouw kansen op de arbeidsmarkt. GCP Central combineert de laatste inzichten in online leren met de praktijk van de GCP professional. Met onze unieke manier van trainen zorgen we ervoor dat jij jouw doelstellingen bereikt. De WMO/GCP training is toegankelijk, interactief en sluit aan bij de dagelijkse praktijk: je leert online de ‘ins en outs’ van WMO en GCP, in de klassikale praktijkdag pas je deze kennis toe en wissel je kennis uit met je medestudenten en trainer.


Blended-GCP-pakket

Blended GCP Training

Internationale Good Clinical Practice richtlijn (ICH-GCP), EU Directives, Wet Medisch wetenschappelijk Onderzoek met mensen (WMO)

  • 16 uur (8 uur online, 8 uur klassikaal)
  • Nederlands en Engels
  • Minimaal 5, maximaal 12 deelnemers
  • Blended WMO/GCP Certificaat

Onderdelen

  • Online basismodule medisch wetenschappelijk onderzoek
  • 6 online modules voor elke stap in klinisch onderzoek: van opzet tot afronding
  • Klassikale praktijkdag om ervaringen uit te wisselen en kennis te verdiepen

Locatie

** NIEUW per 15 februari 2019** : Zekeringstraat 7A, Amsterdam

Download de factsheet
349,-excl. btw

Nu inschrijven


computer

Online

In onze online GCP training leer je niet alleen de theorie van GCP, maar leer je ook hoe je de theorie direct toepast in de praktijk. De volledig online GCP training bestaat uit de basismodule GCP en 6 “STEPS” modules welke je uitleggen wat jouw taken en verantwoordelijkheden zijn in de verschillende stappen van klinisch onderzoek. De inhoud wordt afwisselend en modulair aangeboden om het leereffect voor jou zo groot mogelijk te maken.

leraar

Klassikaal

Nadat je de online GCP cursus hebt afgerond, kun je deelnemen aan een klassikale trainingsdag. De ideale manier om je, met hulp van onze trainers, verder te verdiepen in Good Clinical Practice. Je gaat groepsgewijs aan de slag met de materie waardoor het nog meer gaat leven.

GCP-online-pakket

Een WMO/GCP certificaat in 3 eenvoudige stappenPraktijksessie(s)

Met de basiskennis van de online WMO/GCP training op zak arriveer je op onze trainingslocatie in Amsterdam. Tijdens de praktijkdag gaan we in een kleine groep, op een interactieve manier met de WMO en GCP regels aan de slag. Je discussieert, wisselt ervaringen uit en gaat dieper in op de leerstof.Certificaat

Na afronding van de praktijksessies ontvang je jouw WMO/GCP certificaat. Je houdt een jaar toegang tot de online training en de functionaliteiten van myGCP®. Hier kun je met andere professionals in contact komen of de trainingsmaterialen nog eens nalopen.


Schrijf je in!