Verleng uw BROK® registratie via GCP Central


Volgens landelijke afspraken zijn klinisch onderzoekers verbonden aan de UMC’s verplicht de BROK® te volgen en BROK®-gecertificeerd te zijn om WMO-plichtig onderzoek uit te mogen voeren. Het BROK® certificaat is 4 jaar geldig. Herregistratie is nodig om uw registratie in het BROK® register tijdig te verlengen. Verleng uw BROK-registratie via de online BROK® Herregistratie cursus van GCP Central. Je volgt de cursus thuis, in de trein of tijdens de nachtdienst. Wanneer het jou uitkomt. Je hoeft geen examen te doen: na voltooiing van de cursus geven we dit door aan EMWO en wordt jouw herregistratie in het BROK® register met 4 jaar verlengd. Je ontvangt bericht van EMWO wanneer dit is gebeurd.


Online WMO/GCP herregistratie

Online BROK® herregistratie

Wijzigingen in de WMO, de EU Verordening 2018, ICH-GCP 2016, onderzoek met medische hulpmiddelen, kwaliteitsborging, wetenschappelijke integriteit, toetsing multicenter onderzoek (RET) en nog veel meer.

  • 4 – 6 uur
  • Nederlandstalig
  • Online BROK® herregistratie certificaat
  • Geaccrediteerd door V&VN (7 pnt) en KNMG-GAIA (6 pnt)

Onderdelen

  • Basismodule wijzigingen medisch wetenschappelijk onderzoek
  • 6 modules waarin de wijzigingen per stap in klinisch onderzoek zijn uitgewerkt (Opzet t/m afronding)

Download de factsheet
125,-excl. btw

Koop nu


Voorwaarden voor BROK herregistratie


Vanaf 1 juni 2017 bieden VUmc, UMC Utrecht, AMC en UMC Groningen de BROK-hercertificering aan via deze modulaire e-learning van GCP Central. De cursus voldoet aan de inhoudelijke eisen opgesteld door de NFU BROK Academie, is erkend door EMWO, en geaccrediteerd door KNMG-GAIA (6 punten) en V&VN (7 punten). Medewerkers van VUmc, UMC Utrecht, AMC en UMC Groningen krijgen 30% korting op de standaardprijs van €125 excl. BTW. Neem voor de kortingscode contact op met de BROK coordinator van je instelling. De korting wordt in de webshop van myGCP verrekend, na invoer van de kortingscode.

LET OP: De BROK-herregistratie cursus is alleen te volgen als uw BROK-registratie niet is verlopen! Volgt u de cursus en blijkt uw BROK-registratie verlopen, dan is de herregistratie niet geldig en wordt uw herregistratie niet opgenomen in het BROK-register. Neem bij twijfel contact op met de BROK-coördinator van uw instelling over de mogelijkheden voor herregistratie.


GCP-online-pakket

BROK® herregistratie in 3 eenvoudige stappen


Controleer register

Controleer op de NFU website of je geregistreerd bent in het BROK® register en je registratie nog niet is verlopen. Kun je jezelf niet terugvinden? Neem dan contact op met examenbureau EMWO. Het volgen van de BROK® herregistratie cursus leidt alleen tot verlenging als je een actieve registratie in het register hebt.Kies je licentie

Ga naar myGCP en kies in de webshop voor de BROK® herregistratie training. Doorloop de stappen in de webshop en betaal gemakkelijk en veilig via iDeal. Na succesvolle betaling staan de trainingsmodules voor je klaar op jouw trainingspagina in myGCP®.Volg

Start direct met het doorlopen van de online modules. Wanneer het jou uitkomt, op je smartphone, tablet of desktop. Na afronding van de cursus download je jouw BROK® herregistratie certificaat en wordt jouw registratie in het BROK® register verlengd. Je ontvangt bericht van EMWO wanneer dit is gebeurd. Je houdt een jaar toegang tot de training en de functionaliteiten van myGCP®. Zo kun je ook na de training nog eens iets opzoeken.


Start jouw BROK® Herregistratie

[/section]