Light WMO/GCP training. Ideaal als instapcursus.


Jouw online introductie in klinisch onderzoek! GCP Central maakt leren over klinisch onderzoek toegankelijk voor iedereen met de light WMO/GCP training. Een instapcursus geschikt voor studenten en onderzoeksmedewerkers die een steentje bijdragen aan WMO-plichtig onderzoek, maar nog niet alles hoeven te weten. De training geeft je in 2 modules kennis over de basisprincipes van Good Clinical Practice (GCP) en handvatten voor jouw taak in het onderzoek. De light licentie is later eenvoudig aan te vullen met de overige modules om jouw online WMO/GCP training compleet te maken.


GCP-light-pakket

Light WMO/GCP Training

Internationale Good Clinical Practice richtlijn (ICH-GCP), EU Directives, Wet Medisch wetenschappelijk Onderzoek met mensen (WMO)

  • 3 uur
  • Nederlands en Engels
  • Light WMO/GCP Certificaat
  • Geaccrediteerd door V&VN en NAPA

Onderdelen

  • Basismodule medisch wetenschappelijk onderzoek
  • Een onderzoeksstap naar keuze: opzet, voorbereiding, indiening, start, uitvoer of afronding.

Download de factsheet
65,-excl. btw

Koop nu


GCP-online-pakket

Een WMO/GCP certificaat in 3 eenvoudige stappen


Maak account

Ga naar myGCP en maak een persoonlijk account aan. Activeer je myGCP® account via de activatielink die je van ons per email ontvangt. Je account is geactiveerd.Kies licentie

Welk licentietype past bij jou en jouw situatie? Lees de beschrijving in de online betaalmodule en kies voor light, volledig online of blended. Betaal gemakkelijk online via iDeal of Paypal. Na succesvolle betaling staat jouw gekozen trainingsprogramma voor je klaar in je leerlijn.Volg

Start direct met het doorlopen van de online modules, op je smartphone, tablet of desktop. Na afronding van de cursus download je jouw WMO/GCP certificaat. Je houdt een jaar toegang tot de training en de functionaliteiten van myGCP®. Zo kun je ook na de training nog eens iets opzoeken.


Start je Light WMO/GCP Training!

[/section]