Wil je je WMO/GCP registratie in het GCP-WMO register verlengen? Doe je herregistratie nu online.


Heb je de afgelopen jaren een WMO/GCP certificaat behaald en verloopt deze binnenkort? Verleng jouw registratie in het GCP-WMO register via de online GCP herregistratie cursus. Je volgt de cursus thuis, in de trein of tijdens de nachtdienst. Wanneer het jou uitkomt. Je hoeft geen examen te doen: na voltooiing van de cursus geven we dit door aan EMWO en wordt jouw herregistratie in het GCP-WMO register met 4 jaar verlengd. Je ontvangt bericht van EMWO wanneer dit is gebeurd. De herregistratiecursus van GCP Central voldoet aan de inhoudelijke eisen opgesteld door de NFU en STZ en wordt erkend door EMWO.


Online WMO/GCP herregistratie

Online WMO/GCP herregistratie

Wijzigingen in de WMO, de EU Verordening 2018, ICH-GCP 2016, onderzoek met medische hulpmiddelen, kwaliteitsborging, wetenschappelijke integriteit, toetsing multicenter onderzoek (RET) en nog veel meer.

  • 4 – 6 uur
  • Nederlandstalig
  • Online WMO/GCP herregistratie certificaat
  • Geaccrediteerd door V&VN (7 pnt) en KNMG-GAIA (6 pnt)

Onderdelen

  • Basismodule wijzigingen medisch wetenschappelijk onderzoek
  • 6 modules waarin de wijzigingen per stap in klinisch onderzoek zijn uitgewerkt (Opzet t/m afronding)

Download de factsheet
125,-excl. btw

Koop nu

 

 

 GCP-online-pakket

Herregistatie in 3 eenvoudige stappen


Maak account

Ga naar myGCP® en maak een persoonlijk account aan. Activeer je myGCP® account via de activatielink die je van ons per email ontvangt. Je account is geactiveerd.Start training

Kies na jouw activatie voor “koop licentie” en selecteer in de webshop de herregistratie cursus. Betaal gemakkelijk online via iDeal of Paypal. Na succesvolle betaling staan de trainingsmodules voor je klaar op jouw trainingspagina in myGCP®. Je kunt direct starten met de herregistratie cursus. Doorloop de online modules wanneer het jou uitkomt, op je smartphone, tablet of desktop.Herregistratie"

Na afronding van de cursus vind je jouw certificaat in je profiel. Wij geven aan EMWO door dat jouw registratie in het GCP-WMO register moet worden verlengd met 4 jaar. Je ontvangt bericht van EMWO wanneer dit is gebeurd. Je houdt een jaar toegang tot de training en de functionaliteiten van myGCP®. Zo kun je ook na de training nog eens iets opzoeken.


Start jouw WMO/GCP Herregistratie