Wil je je WMO/GCP registratie in het GCP-WMO register verlengen? Doe je herregistratie nu online.


Heb je de afgelopen jaren een WMO/GCP certificaat behaald en verloopt deze binnenkort? Verleng jouw registratie in het GCP-WMO register via de online GCP herregistratie cursus. Je volgt de cursus thuis, in de trein of tijdens de nachtdienst. Wanneer het jou uitkomt. Je hoeft geen examen te doen: na voltooiing van de cursus geven we dit door aan EMWO en wordt jouw herregistratie in het GCP-WMO register met 4 jaar verlengd. Je ontvangt bericht van EMWO wanneer dit is gebeurd. De herregistratiecursus van GCP Central voldoet aan de inhoudelijke eisen opgesteld door de NFU en STZ en wordt erkend door EMWO.


Online WMO/GCP herregistratie

Online WMO/GCP herregistratie

Wijzigingen in de WMO, de EU Verordening 2018, ICH-GCP 2016, onderzoek met medische hulpmiddelen, kwaliteitsborging, wetenschappelijke integriteit, toetsing multicenter onderzoek (RET) en nog veel meer.

  • 4 – 6 uur
  • Nederlandstalig
  • Online WMO/GCP herregistratie certificaat
  • Geaccrediteerd door V&VN (7 pnt) en KNMG-GAIA (6 pnt)

Onderdelen

  • Basismodule wijzigingen medisch wetenschappelijk onderzoek
  • 6 modules waarin de wijzigingen per stap in klinisch onderzoek zijn uitgewerkt (Opzet t/m afronding)

Download de factsheet
125,-excl. btw

Koop nu

 

 

 GCP-online-pakket

Herregistatie in 3 eenvoudige stappen


Controleer register

Controleer in het GCP-WMO register of je geregistreerd bent en of je registratie nog niet is verlopen. Kun je jezelf niet terugvinden? Neem dan contact op met EMWO. Het volgen van de WMO/GCP herregistratie cursus leidt alleen tot verlenging als je een actieve registratie in het register hebt.Kies je licentie

Ga naar myGCP en kies voor de webshop. Kies de WMO/GCP herregistratie training en doorloop de stappen in de webshop. Je betaalt eenvoudig en veilig via iDeal. Na succesvolle betaling staan de trainingsmodules voor je klaar in je leerlijn. Start direct met het doorlopen van de online modules, op je smartphone, tablet of desktop.Volg

Na afronding van de cursus download je jouw WMO/GCP herregistratie certificaat en wordt jouw registratie in het GCP-WMO register verlengd met 4 jaar. Je ontvangt bericht van EMWO wanneer dit is gebeurd. Je houdt een jaar toegang tot de training en de functionaliteiten van myGCP®. Zo kun je ook na de training nog eens iets opzoeken.


Start jouw WMO/GCP Herregistratie