Online WMO/GCP training: de meest efficiënte keuze voor uw organisatie

Met de WMO/GCP trainingen van GCP Central kies je een trainingsmethode die past in het schema van de drukke research professional. Onze trainingen zijn modulair, online en interactief. Je medewerker is geen hele dag kwijt in een trainingslokaal, maar volgt de trainingsmodules waar en wanneer het uitkomt.
Hieronder vind je in een overzicht alle mogelijke online en blended WMO/GCP trainingen voor bedrijven. Geinteresseerd? Neem contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

Vind hieronder in een overzicht alle mogelijke online en blended licenties voor bedrijven, met prijzen. Neem contact op, of bestel direct jouw in-company blended training via het inschrijfformulier.

Ons trainingsaanbod

Ik doe onderzoek in

Nederland

Europa

Light-pakket
Online WMO/GCP trainingen – Light

Ideaal als je een steentje wilt bijdragen aan het WMO/GCP onderzoek en niet alles hoeft te weten. Kies 1 van de 6 geaccrediteerde modules. Je ontvangt standaard de module Basis.

65,-excl. btw

Download de factsheet

Volledig-online-pakket
Online WMO/GCP trainingen – Erkend certificaat

De perfecte oplossing om alles te weten van WMO/GCP. De training bestaat uit een basismodule en 6 geaccrediteerde modules. Een goede voorbereiding op het landelijk WMO/GCP examen.

175,-excl. btw

Download de factsheet

Blended-pakket
Blended WMO/GCP trainingen – Erkend certificaat

Optimale mix van online en klassikaal. Een combinatie van onze volledig online WMO/GCP training en twee klassikale avondsessies. Een goede voorbereiding op het landelijk WMO/GCP examen.

275,-excl. btw

Download de factsheet

Herregistratie
WMO/GCP Herregistratie – EMWO erkend

Voor medewerkers die 4 jaar geleden een WMO/GCP certificaat hebben behaald en de registratie in het BROK®-register willen verlengen is er nu de online herregistratie cursus. Hiervoor is geen examen nodig.

125,-excl. btw

Download de factsheet

Herregistratie
BROK®-herregistratie – UMC erkend

voor medewerkers die 4 jaar geleden een BROK®-certificaat hebben behaald en de registratie in het BROK®-register willen verlengen is er de factsheet.

125,-excl. btw

Download de factsheet