Schrijf je nu in voor de blended WMO/GCP training

Ben je op zoek naar een baan in klinisch onderzoek? Of wil je je kennis over klinisch onderzoek vergroten en weer up-to-date zijn met de laatste regels? Schrijf je dan nu in voor onze blended WMO/GCP cursus. We bieden je een optimale mix van online en klassikaal leren, waarbij je gebruik zal maken van het innovatieve online leersysteem myGCP. De cursus is op onze eigen trainingslocatie in Amersfoort.

‪De cursus begin je zelf thuis via de 7 online GCP modules in myGCP. Daarna volg je een klassikale verdiepingssessie in Amersfoort. Hier gaat onze ervaren trainer in op jouw vragen, behandelt hij casuïstiek en zorgt hij voor de puntjes op de i. Je ontvangt na afloop van de training een erkend GCP certificaat en (indien voor jou van toepassing) accreditatiepunten.

‪Download hier de factsheet van deze training.

Kosten van de training: 349,- euro, inclusief lunch, koffie, thee en frisdrank, erkend GCP certificaat en 1 jaar toegang tot de myGCP leeromgeving.

Wil je deze training aan meer dan 10 mensen binnen je bedrijf aanbieden? Vraag dan informatie aan voor de in-company WMO/GCP training.